شربت کهکشانی یک نوشیدنی سرد و خوشمزه است که به دلیل رنگ بندی و طرح زیبایی که دارد به این نام شهرت دارد. این شربت خنک گزینه ای مناسب برای پذیرایی در مهمانی های رسمی و دوستانه بخصوص در ماه مبارک رمضان است.تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشار خون و لاغر شدن بسیار موثر است.تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم ، سرفه ،سرماخوردگی ، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.پنیرک به دلیل محتوای لعابی بالای آن، گیاهان تسکین دهنده و آرامش بخش را به ویژه برای التهاب، یا برای مجاری ادراری، گوارشی یا تنفسی، به کار برده می شود.در ادامه با طرز تهیه شربت کهکشانی با نارمیلا همراه باشید.
مواد لازم:
تخم شربتی ۱ قاشق
خاک شیر ۱ قاشق
گل پنیرک ۳ قاشق
یخ به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
گلاب ۲ قاشق
پودر قند ۱ونیم پیمانه
آب ۱ پیمانه
آب لیمو تازه ۲ قاشق
مراحل طرز تهیه شربت کهکشانی
مرحله اول تهیه شربت کهکشانی:
شکر، آب، زعفران و گلاب را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
مرحله دوم تهیه شربت کهکشانی:
ابتدا گل پنیرک را با آب سرد خیس کنید.هنگامی که رنگ داد با صافی چایی گل ها را از آب جدا کنید.
مرحله سوم تهیه شربت کهکشانی:
خاکشیر را به خوبی بشویید.تخم شربتی و خاکشیر را با آب ولرم خیس کنید.
مرحله چهارم تهیه شربت کهکشانی:
ابتدا شیره ، یخ و کمی آب بریزید و هم بزنید.سپس آبلیمو و خاکشیر را اضافه کرده و هم بزنید. آب گل پنیرک و تخم شربتی را اضافه کنید.