دسر پارفه،یا به تلفظ فرانسوی پغفه یکی از قدیمی ترین دسر های فرانسوی است.این دسر یکی از دسر های کم هزینه و راحت و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد.البته آمریکایی ها دستور دسر را کامل تر کردند؛و لایه هایی مثل خامه و بستنی وگرانولا و ژله و میوه وانواع مغزهاو ماست و آجیل به این دسر اضافه کردندکه جذابیت این دسر را دو چندان کردند. این دسر جذاب یخچالی است و نیاز به فر ندارد. در ادامه با طرز تهیه دسر پارفه آلبالو با نارمیلا همراه باشید.
مواد لازم:
۲ لیوان شیر سرد
۷۵ گرم کرم شانتی
۱ لیوان آلبالو
۱بسته ژله آلبالو
ساقه طلایی به مقدار کافی
مراحل طرز تهیه دسر پارفه آلبالو
مرحله اول طرز تهیه دسر پارفه آلبالو:
برای درست کردن این دسر خوشمزه و جذاب ابتدا ژله را طبق دستور بسته درست کنید و صبر کنید تا سرد شود.
مرحله دوم تهیه دسر پارفه آلبالو:
در این مرحله؛شیر و کرم شانتی را با یکدیگر مخلوط کنید،سپس با همزن حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله سوم تهیه دسر پارفه آلبالو:
در مرحله سوم؛ ابتدا آلبالو ها را پوره کنید و با شیر و شانتی و ژله ترکیب کنید،بیسکویت هارا با دست خرد کنید و به این ترکیب اضافه کنید.
مرحله چهارم تهیه دسر پارفه آلبالو:
در مرحله آخر،قالب مورد نظر خود را چرب کنید،سپس مواد دسر را داخل قالب بریزید.روی قالب را با سلفون بپوشانید و یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا خودش را کامل بگیرد و آماده سرو شود.
نوش جان😍
در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید!