نودل،از جمله غذاهای خوشمزه و پرطرفدارمخصوصا در بین کودکان است که طعم های مختلفی دارد.نودل ها معمولا به شیوه های مختلفی طبخ می شوند.این غذای محبوب آسیای شرقی به عنوان یک غذای کامل به همراه سس مخصوص سرو می شود. اگر به دنبال غذای متفاوت و خاص هستید در ادامه با طرز تهیه نودل چینی با نارمیلا همراه باشید.
مواد لازم:
۲ قاشق سوپ خوری روغن کنجد
۱۰۰ گرم فیله بوقلمون
۲ حبه سیر
۱۰۰ گرم پیازچه
۱ قاشق چایخوری زنجبیل
نصف پیمانه هویج
۱ پیمانه آب مرغ
نصف پیمانه آب
نودل به مقدار کافی
نصف پیمانه ذرت
نصف پیمانه فلفل دلمه ای
مراحل طرز تهیه نودل چینی
مرحله اول طرز تهیه نودل چینی:
ابتدا برای طرز تهیه این غذای متفاوت و خوشمزه، فیله بوقلمون را خرد کرده و با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید، سپس پیازچه را خرد کرده و اضافه نمایید و تفت دهید. در ادامه سیر را ریز خرد کرده واضافه کنید.
مرحله دوم تهیه نودل چینی:
در آخر نمک و زنجبیل را اضافه کنید و اجازه دهید مواد با شعله کم بپزد.آب مرغ را به همراه آب در قابله بریزید و اجازه دهید بجوشد. نودل را افزوده و اجازه دهید نرم شود و آب آن کم شود.
مرحله سوم تهیه نودل چینی:
در این مرحله،فلفل دلمه ای؛و هویج را به طور جداگانه کمی پخته و خرد کنید.نودل را در یک کاسه بکشید و مخلوط بوقلمون و پیازچه را در یک بشقاب قرار داده و هویج ، ذرت و فلفل دلمه ای را کنار آن بریزید و سرو نمایید.
نوش جان😍
در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید!