دستور پخت

طرز تهیه نودل چینی

نودل،از جمله غذاهای خوشمزه و پرطرفدارمخصوصا در بین کودکان است که طعم های مختلفی دارد.نودل ها معمولا به شیوه های مختلفی طبخ می شوند.این غذای محبوب آسیای شرقی به عنوان یک غذای کامل به همراه سس مخصوص سرو می شود. اگر به دنبال غذای متفاوت و خاص هستید در ادامه با طرز تهیه نودل چینی با نارمیلا همراه باشید.

طرز تهیه نودل چینی

مواد لازم:

۲ قاشق سوپ خوری روغن کنجد

۱۰۰ گرم فیله بوقلمون

۲ حبه سیر

۱۰۰ گرم پیازچه

۱ قاشق چایخوری زنجبیل

نصف پیمانه هویج

۱ پیمانه آب مرغ

نصف پیمانه آب

نودل به مقدار کافی

نصف پیمانه ذرت

نصف پیمانه فلفل دلمه ای

دستور پخت نودل چینی

مراحل طرز تهیه نودل چینی

مرحله اول طرز تهیه نودل چینی:

ابتدا برای طرز تهیه این غذای متفاوت و خوشمزه، فیله بوقلمون را خرد کرده و با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید، سپس پیازچه را خرد کرده و اضافه نمایید و تفت دهید. در ادامه سیر را ریز خرد کرده واضافه کنید.

مرحله دوم تهیه نودل چینی:

در آخر نمک و زنجبیل را اضافه کنید و اجازه دهید مواد با شعله کم بپزد.آب مرغ را به همراه آب در قابله بریزید و اجازه دهید بجوشد. نودل را افزوده و اجازه دهید نرم شود و آب آن کم شود.

مرحله سوم تهیه نودل چینی:

در این مرحله،فلفل دلمه ای؛و هویج را به طور جداگانه کمی پخته و خرد کنید.نودل را در یک کاسه بکشید و مخلوط بوقلمون و پیازچه را در یک بشقاب قرار داده و هویج ، ذرت و فلفل دلمه ای را کنار آن بریزید و سرو نمایید.

آموزش نودل چینی

نوش جان😍

موضوع مرتبط
دستور پخت

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

narmila

فروشگاه لوازم قنادی نارمیلا یکی از اولین و بزرگترین توزیع‌کنندگان و فروشندگان مواد اولیه قنادی و تجهیزات قنادی در کشور بوده که با داشتن استاندارد جهانی و کیفیت بالای محصولات خود توانسته است خدمت‌رسان مشتریان عزیز در سراسر ایران زمین باشد.


در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account