دستور پخت

کیک قرمز با فراستینگ پنیر خامه ای

طرز تهیه کیک قرمز مخملی با فراستینگ پنیر خامه ای

 

 کیک قرمز با فراستینگ پنیر خامه ای را به طور معمول در تولد یا مهمانی های عاشقانه تدارک میبینند،بهترین کیک مخملی قرمز این کیک طعم دار قرمز و لطیف فوق العاده ای است که روی آن پنیر خامه ای شیرین و غنی قرار گرفته است.

مواد غذایی مقدار
آرد کیک (الک شده) سه پیمانه (۳۶۰ گرم)
جوش شیرین یک قاشق چای خوری
پودر کاکائو طبیعی شیرین نشده دو قاشق غذا خوری (۱۰ گرم)
نمک یک دوم قاشق چای خوری
کره بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق یک دوم پیمانه (۱۱۵ گرم)
شکر گرانول سفید دو پیمانه (۴۰۰ گرم)
روغن کانولا یا گیاهی یک پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر)
تخم مرغ بزرگ، به دمای اتاق رسیده چهار عدد
عصاره وانیل خالص یک قاشق غذا خوری
سرکه سفید مقطر یک قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز مایع یا ژله ای به مقدار لازم
دوغ، به دمای اتاق رسیده یک پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر)

مواد لازم برای تهیه فراستینگ  پنیر خامه ای

مواد غذایی مقدار
پنیر خامه ای پرچرب، نرم شده در دمای اتاق شانزده اونس (۴۵۰ گرم)
کره بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق سه چهارم پیمانه (۱۷۰ گرم)
شکر قنادی پنج و یک دوم پیمانه (۶۶۰ گرم)
عصاره وانیل خالص یک و یک دوم قاشق چای خوری
نمک کمی

 

مرحله اول: گرم کردن فر و آماده کردن قالب

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه دو قالب کیک ۹ اینچی را چرب کرده و داخل آن ها را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس کاغذ روغنی ها را نیز چرب میکنیم.

مرحله دوم:ترکیب کردن مواد خشک

آرد سه پیمانه (۳۶۰ گرم)

جوش شیرین یک قاشق چای خوری

پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری (۱۰ گرم)

نمک یک دوم قاشق چای خوری را در یک کاسه بزرگ ریخته و باهم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم

مرحله سوم:ترکیب کردن مواد تر

 سپس در یک کاسه با استفاده از همزن دستی یا برقی، یک دوم پیمانه (۱۱۵ گرم) کره و دو پیمانه (۴۰۰ گرم) شکر را با سرعت متوسط رو ​​به بالا حدود یک دقیقه هم می زنیم تا مخلوط شوند. در صورت نیاز، کناره ها و کف کاسه را با یک کاردک پلاستیکی می تراشیم و وسط کاسه جمع می کنیم
حالا یک پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر) روغن، چهار عدد زرده تخم مرغ، یک قاشق غذا خوری عصاره وانیل و یک قاشق چای خوری سرکه را اضافه می کنیم و به مدت دو دقیقه با سرعت زیاد هم می زنیم. (سفیده‌ها را کنار می گذاریم) کناره‌ها و کف کاسه را در صورت نیاز دوباره با یک کاردک پلاستیکی می تراشیم.

مرحله چهارم:ترکیب کردن مواد خشک با دوغ

مواد خشک را در دو یا سه مرحله به یک پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر) دوغ اضافه می کنیم و با دور کند همزن آن ها را مخلوط می کنیم در ادامه رنگ خوراکی را به مقدار دلخواه خود اضافه می کنیم تا ترکیب شود ( ما از یک الی دو قاشق چای خوری رنگ خوراکی ژله ای استفاده می کنیم) چهار عدد سفیده تخم‌مرغ را حدود سه دقیقه با سرعت زیاد هم می زنیم و به آرامی در مایع کیک می ریزیم. مایع کیک ابریشمی و کمی غلیظ خواهد بود.

مرحله پنجم:ریختن مایه کیک در قالب ها و پختن کیک

مایه کیک را بین قالب های کیکی که از قبل آماده کرده ایم به طور مساوی تقسیم می کنیم سپس آنها را به آرامی روی پیشخوان می کوبیم تا هوای اضافی آن ها خارج شود،قالب ها را داخل فر می گذاریم و به مدت ۳۰ تا ۳۲ دقیقه یا تا زمانی که مایع کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبد.

مرحله ششم:خنک کردن کیک ها

کیک ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم در قالب های خودشان بمانند و کمی خنک شوند سپس از قالب خارج کرده و روی توری سیمی می گذاریم تا کاملا خنک شوند.
نکته: کیک ها باید قبل از فراستینگ و مونتاژ شدن کاملا خنک باشند

مرحله هفتم:آماده کردن فراستینگ پنیر خامه ای

در این مرحله داخل یک کاسه بزرگ و با استفاده از همزن دستی یا برقی،۴۵۰ گرم پنیر خامه ای و سه چهارم پیمانه (۱۷۰ گرم) کره را با سرعت متوسط رو ​​به بالا حدود دو دقیقه هم می زنیم تا یکدست شوند
در ادامه پنج و نیم پیمانه (۶۶۰ گرم) پودر قند،یک و نیم قاشق چای خوری عصاره وانیل و کمی نمک برای مزه دار کردن فراست اضافه می کنیم و با سرعت کم به مدت سی ثانیه هم می زنیم و سپس سرعت همزن را زیاد می کنیم و سه دقیقه دیگر هم می زنیم تا کاملا مواد باهم مخلوط و کرم رنگ شوند.
نکته: اگر فراستینگ خیلی شل است، شکر شیرینی‌پزی بیشتری اضافه می کنیم یا اگر فراستینگ خیلی شیرین است، کمی نمک اضافه می کنیم،فراستینگ باید نرم باشد، اما روان نباشد.

مرحله هشتم:مونتاژ کردن کیک

ابتدا کیک ها را تراز می کنیم به این ترتیب که با استفاده از یک چاقوی دندانه دار بزرگ، یک لایه نازک را از روی کیک ها برش می دهیم تا سطحی صاف ایجاد کنیم.
نکته: این تکه های جدا شده را می توانیم در آخر خرد کنیم و روی کیک بریزیم.
یک لایه از کیک را روی پایه کیک یا بشقاب سرو قرار می دهیم بعد به کمک پالت و به طور یکنواخت روی آن را با فراستینگ می پوشانیم،بعد لایه دوم کیک را روی آن می گذاریم و با فراستینگ می پوشانیم
باقیمانده فراستینگ را روی سطح و کناره ها پخش می کنیم و مقداری از آن را داخل قیف ریخته و روی کیک ماسوره می زنیم و آن را تزئین می کنیم.

مرحله نهم:خنک کردن کیک مونتاژ شده

کیک را بعد از خامه کشی باید حداقل سی الی شصت دقیقه قبل از برش زدن در یخچال قرار دهیم.
نکته: این کار به کیک کمک می کند که شکل خود را هنگام برش زدن حفظ کند

مرحله آخر:سرو و نگهداری کیک قرمز مخملی

کیک را از یخچال خارج کرده و برش می زنیم و به همراه یک فنجان چای یا قهوه سرو می کنیم و روی باقی مانده آن را می پوشانیم،می توانیم به مدت پنج روز در یخچال نگهداری کنیم.

نکته: کیک خامه کشی شده یا لایه های کیک بدون فراست را می توان دو تا سه ماه منجمد کرد کیک منجمد را یک شب قبل از استفاده از فریزر خارج کنید و در یخچال قرار دهید و قبل از سرو و تزئین به دمای اتاق برسانید.

نکاتی برای بهتر شدن دستور پخت کیک مخملی:

آرد کیک: برای داشتن بافت و طعم بهتر، آرد کیک را به شدت توصیه می کنیم. شما می توانید آن را از فروشگاه لوازم قنادی نارمیلا تهیه کنید.

 

سرکه: سرکه به روشن شدن رنگ قرمز کمک می کند. نترسید، یک مقدار سرکه در دسرهای مخملی قرمز طبیعی است.

 

 

رنگ خوراکی:برای به دست آوردن رنگ قرمز تیره ای که در اینجا می بینید، از ۲ قاشق چای خوری رنگ خوراکی ژله ای استفاده کنید،می توان از رنگ خوراکی مایع نیز است.

فاده کرد، اما رنگ خوراکی ژله ای قوی تر است.

 

کیک ورقه ای: این مایه به خوبی در قالب کیک ۹×۱۳ اینچی یا قالب ورقه ای ۱۲×۱۷ اینچی جا می شود با همان دمای فر به ترتیب حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید.

 

کاپ کیک: می توانید از این مایه کیک برای پخت کاپ کیک استفاده کنید. کپسول های کاپ کیک را ۱/۲ تا ۲/۳ ظرفیت پر کنید و به مدت ۲۰ تا ۲۱ دقیقه در فر قرار دهید.

 

چرا همه چیز در دمای اتاق است؟ هنگامی که همه مواد در یک دما قرار دارند، به راحتی، و به طور یکنواخت با هم مخلوط می شوند و بافت یکدستی را ایجاد می کنند.

نوش جان 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *