پودینگ،از انواع دسر های خوشمزه و محبوب جهان است.مواد اصلی تشکیل این دسر شیر و شکر است و می توانید با انواع طعم دهنده های مختلف درست کنید.در ادامه با طرز تهیه پودینگ لیمویی با نارمیلا همراه باشید.
مواد لازم:
۱/۴ فنجان شکر
۱ عدد تخم مرغ
۱/۳ فنجان شیر
نصف قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری کره
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ عدد لیمو
مراحل طرز تهیه پودینگ لیمویی
مرحله اول طرز تهیه پودینگ لیمویی:
در ابتدا قبل از هر کاری باید فر را روشن و روی دمای ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.ظرفی مناسب را تهیه کرده و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید. زرده ی تخم مرغ را از سفیده ی آن جدا کنید. سفیده را به خوبی هم بزنید تا جایی که سفت شود.
مرحله دوم طرز تهیه پودینگ لیمویی:
سپس در این مرحله به زرده تخم مرغی که کنار گذاشته بودید، دو قاشق کره اضافه کنید و آن ها را به خوبی باهم مخلوط کنید. سپس آرد و شکر را نیز به آن ها بیافزایید و با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم تهیه پودینگ لیمویی:
در ادامه شیر را به همراه آب لیمو با هم ترکیب کنید و به موادی که طی مرحله ی قبل آماده کردید اضافه کنید. به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. سفیده تخم مرغ را به مواد خود اضافه کنید و آن ها را باهم به خوبی مخلوط کنید.
مرحله چهارم تهیه پودینگ لیمویی:
در مرحله ی آخر ظرف های سرامیکی که مناسب برای داخل فر هستند را با روغن چرب کنید. مواد را داخل قالب ها ریخته و روی سینی فر قرار بدهید. ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا کاملا پخته و طلایی رنگ شود.
مرحله پنجم تهیه پودینگ لیمویی:
بعد از خارج کردن پودینگ از فر، بگذارید تا کاملا سرد شود. می توانید دسر خود را با خامه یا تکه های کوچکی از لیمو تزیین کنید.
نوش جان😍
در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید!