دستور پخت

طرز تهیه شیرینی کانولی

شیرینی کانولی؛شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا است.به عنوان یک شیرینی ایتالیایی محبوب در کل دنیا معروف است.این شیرینی از نان گرد و ماسکارپونه تهیه می شود.در ادامه با طرز تهیه شیرینی کانولی با نارمیلا همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی کانولی

مواد لازم خمیر:

۳۰ گرم کره

۳ عدد زرده تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری پوست لیمو

۱ قاشق چایخوری دارچین

۳۰ گرم شکر

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲۵۰ گرم آرد

۱ قاشق چایخوری سرکه سفید

مواد لازم داخل کانولی:

۱ فنجان پنیر ماسکارپونه

۱/۴ فنجان پودر شکر

۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

دستور پخت شیرینی کانولی

مرحل طرز تهیه شیرینی کانولی

مرحله اول طرز تهیه شیرینی کانولی:

ابتدا در ظرفی بزرگ تمام مواد خشک پوسته کانولی را با هم خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر کره نرم شده، زرده تخم مرغ و سرکه را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. مواد تر را به آرامی به مواد خشک بیافزایید و با دست ورز دهید تا کاملا خمیری و یکدست شود. خمیر بدست آمده باید نرم و یکدست باشد، سپس آن را در ظرفی درپوش‌دار به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

مرحله دوم طرز تهیه شیرینی کانولی:

روغن را در تابه‌ای مناسب و عمیق بریزید، و بگذارید خوب داغ شود. قالب‌های استیل استوانه‌ای شکل را (قالب کانولی) کمی چرب کنید تا بعد از سرخ شدن کانولی‌ها راحت از آن‌ها بیرون بیایند. خمیر را از یخچال در بیاورد و به کمک وردنه کاملا پهن کنید. از خمیر پهن شده تکه‌های گرد، به اندازه یک کف دست یا کمی بزرگ تر جدا کنید و به دور قالب‌ها بچسبانید.

مرحله سوم تهیه شیرینی کانولی:

حال قالب‌ها را به نوبت درون روغن داغ بیاندازید و ۲ تا ۴ دقیقه فرصت بدهید تا کاملا سرخ شود. بعد سرخ شدن، هنگامی که هنوز پوسته کانولی گرم است آن‌ها را از قالب جدا کنید و روی دستمال کاغذی مناسب بگذارید تا سرد شود.

مرحله چهارم تهیه شیرینی کانولی:

پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره قهوه یا وانیل (به دلخواه) را با هم مخلوط کنید و به آرامی بسیار هم بزنید تا سفت و یکدست شود. مایه بدست آمده را به کمک قیف یا ماسوره مناسب درون پوسته کانولی بریزید.

نکته:

با اضافه کردن پودر کاکائو به خمیر کانولی می‌توانید، کانولی کاکائویی داشته باشید. پنیر ماسکارپونه را به دلخواه با هر موادی می‌توانید طعم‌دار کنید همانند : دارچین پرتقال. اگر پنیر ماسکارپونه نبود می‌توانید از کرم کاستارد و خامه قنادی کم شیرین نیز استفاده کنید.

آموزش شیرینی کانولی

نوش جان😍

 

موضوع مرتبط
دستور پخت

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

narmila

فروشگاه لوازم قنادی نارمیلا یکی از اولین و بزرگترین توزیع‌کنندگان و فروشندگان مواد اولیه قنادی و تجهیزات قنادی در کشور بوده که با داشتن استاندارد جهانی و کیفیت بالای محصولات خود توانسته است خدمت‌رسان مشتریان عزیز در سراسر ایران زمین باشد.


در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
برای پیدا کردن محصولات خود شروع به تایپ نام آن کنید...
فروشگاه
0 لیست علاقمندی
0 مورد سبد خرید
حساب کاربری من